A június 12-13-i, szombat-vasárnap évközi 11. vasárnap volt...
1. A héten az Iroda hétfőn délelőtt, kedden és csütörtökön 17-17 óra között tart nyitva. 2. Minden, legalább egyszer beoltott hívünket hívjuk a szentmisékre! 3. A maszk viselése és a kézfertőtelenítés továbbra is kötelező. A templomban folyamatos szellőztetés van. 4. A perselyadományokat a misék végén, a kijáratnál elhelyezett kosarakba kérjük bedobni. Minden eddigi adományt is köszönünk! 5. Aki a NEK kapcsán szállást tud biztosítani vendégek számára, kérjük jelentkezzen a sekrestyében. 6.Az idei szabadságomat július 7-én kezdem meg. További részleteket később közlök.
1. Az Iroda a héten hétfőn délelőtt, kedden és csütörtökön 16-17 óra között tart nyitva. 2. Mivel a járvány még nem zárult le, ezért idén nem lesz körmenet. 3. Június 5-én, szombaton a NEK keretében 17-18 óra között szentségimádás lesz templomunkban . 4. Mindenkit hívunk szentmisére, aki legalább egyszer be van oltva! 5. A misék végén kérjük a perselyadományt a kijáratnál elhelyezett kosarakba dobni. Minden adományt hálásan köszönünk! 6. Jövő vasárnap a 9 órai szentmise keretében tartjuk a hitoktatási évet záró Te Deumot. 7. Június 11-én, pénteken lesz templomun Búcsúja. Az esti szentmise előtt egy egyórás imában adunk hálát a kapott kegyelmekért. A járványhelyzet miatt idén nem tartunk kerti összjövetelt.
1.Az Iroda a héten hétfőn délelőtt, és kedden-csütörtökön 16-17 óra között tart nyitva. 2. MIndenkit hívunk szentmisére, aki legalább egyszer be van oltva. 3. Hátul a padra kitettünk a NEK szentmiséire való regisztrációs lapot. Aki ezeken szeretne résztvenni, töltse ki, és küldje el a megadott címre.4. Aki a NEK kapcsán szállást tud felajánlani, az jelentkezzen a sekrestyében, ahol a további teeendőkről tájékoztatást kap. 5. A miséken kötelező a maszk és a kézfertőtlenítés. 6.A perselyadományokat a hátul kihelyezett kosarakba kérjük bedobni. Mindenki eddigi adományát is köszönjük.
1.Az Iroda a héten hétfőn délelőtt, , kedden és csütörtökön 16-17 óra között tart nyitva. 2. A jövő vasárnap Úrnapja lesz. A még le nem zárult járványhelyzetre tekintettel, nem lesz körmenet. 3.Hívunk minden, legalább egyszer beoltott hívünket a szentmisékre! 4. A miséken a maszkviselés, a kézfertőtlenítés, és a távolságtartás továbbra is kötelező! 5. A perselyadományokat a misék végén, a kijáratnál kihelyezett kosarakba kérjük bedobni. Minden eddigi adományt is köszönünk! 6. Aki a NEK kapcsán szálláshelyet tud felajánlani, kérjük, jelentkezzen a sekrestyében.