Az elő miseközvetítések a Facebook szolgáltatáson keresztül érhetők el a szokásos miserendi időkben. Jelenleg Péter atya Facebook profilja alatt jelennek meg és az élő közvetítés befejeztével eltárolásra kerülnek az ő idővonalán, így vissza is nézhetők.

Elérésükhöz nem szükséges Péter atyával ismertségi kapcsolatban lenni, de szükséges, hogy rendelkezzen a néző Facebook regisztrációval. Ennek birtokában vagy egyszerűen rákerestek az atya vezeték nevére (Temesszentandrási), és eléritek úgy a profilját, vagy pedig közvetlenül az alábbi linkre kattintotok.

https://www.facebook.com/peter.temesszentandrasi

Mindkét módszerrel el lehet jutni az esetlegesen futó, vagy korábbi közvetítésekhez. Élő adás közben (lehet, hogy azon kívül is) fel lehet iratkozni a közvetítésekre, és akkor jelző üzenetet küld a rendszer minden élő adás kezdetekor. Természetesen a felvételek megoszthatók, kommentálhatók és like-olhatók, amelyre missziós tevékenységként is lehet tekinteni, ahogyan az atya utalt rá a vasárnap 9 órai mise végén.

Ez az összeállítás az élő közvetítéseknek egy korai állapota, amely kialakításánál figyelembe kellett vennünk a költségeket, a kezelhetőségeket, az elérhetőséget és még sok más tényezőt, melyek alapján a jelenlegi megoldás bizonyult a legoptimálisabbnak. Sokféle továbbfejlesztési irány kínálkozik még, amelyeket folyamatosan elemzünk, és azonnal hírt adunk róluk, amint nézhetővé, tesztelhetővé válnak.

Visszajelzéseket, tapasztalatokat köszönettel veszünk, akár egy jó lelki élmény, akár valamilyen kritika fogalmazódik meg abban.