1.Az Iroda a héten a szokott időben, hétfőn, kedden és csütörtökön tart nyitva. 2. Október hónapban minden esti szentmise előtt, kb. 17 óra 20 perces kezdettel Rózsfüzért imádkozunk. 3. Az elsőáldozási hitoktatás csütörtökönként délután 5 órai kezdettel a plébániai Hittantermben van 4. A honlapunk Imaszándék rovatában meg lehet adni kéréseket, hogy ebben az értelemben is közösen-egyháziasan lépjünk Urunk Jézus színe elé. 5.Október 22-én, pénteken az esti szentmise után templomunkban a Polgári Kör tart megemlékezést, melyre minden hívünket szeretettel hívják és várják. 6. Az urnatemetőnkben egy kétszemélyes urna vásárlása-foglalása ezentúl 250.000 forintba kerül. Az urnahely előállítási költsége jelentősen növekedett, de - tájékozódásunk szerint - még ez az ár is versenyképes-méltányos más ajánlatokkal-lehetőségekkel-kínálatokkal egybevetve.. Megértésetekt kérjük.
1.Az Iroda a héten hétfőn fél 9 és fél 12 között tart nyitva. Kedden és csütörtökön pedig 16-17 óra között. 2. Október hónapban minden esti mise előtt, kb.17 óra 20 perces kezdettel Rózsafüzért imádkozunk. 3.E hét végén még lehet jelentkezni a győri zarándoklatra. További részletek a hirdetőtáblán olvashatók.. 4. A 2022-es évi elsőáldozási hitoktatás elkezdődött: minden csütörtökön 17 órai kezdettel, a Hittanteremben .5. A honlapunkon az imaszándék rovatban meg lehet adni kéréseket. Imádkozzunk egymásért! 6.A perselyadományokat a mise végén, a hátul kihelyezett kosarakba helyezzétek el. MInden adományt köszönettel fogadunk!
1. A héten az Iroda hétfőn 1/2 9 és 1/2 12 óra között tart nyitva, illetve kedden és csütörtökön 16-17 óra között 2. Október 6 / szerda / 17-18 óra között lesz a plébániai hittanteremben elkezdődik az elsőáldozási hittan. Minden héten ugyanebben az időben és helyszínen lesz az oktatás. Jelentkezni lehet a sekrestyében a misék után, illetve Oravecz Tünde hitoktatónál. 3. A Bibliakör egyelőre nem indul be, mert most a járvány miatt az óvatosság a jellemző, kevesen jelezték részvételi szándékukat. 4.A Képviselőtestület szeptember 28-án, kedden, 19 órakor ülést tart a plébániai hittanteremben. Aki egészségügyi kockázatot lát a részvételben, automatikusan felmentést kap.5. Az október 13-i győri zarándoklatra október 10-ig lehet jelentkezni. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
1.A héten az Iroda hétfőn délelőtt fél kilenc és fél 12, kedden és csütörtökön 16-17 óra között tart nyitva. 2.Változás van az elsőáldozási hittan kapcsán: CSÜTÖRTÖKÖN-ként lesz az oktatás 17 órai kezdettel, a plébániai hittanteremben. Az első óra október 7-én lesz. 3. Az október 13-i győri zarándoklatra október 10-ig lehet jelentkezni. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók. 4. Októberben minden esti szentmise előtt Rózsafüzért imádkozunk, kb. 17.20-kor van a kezdés. 5. A NEK kapcsán plébániánk is egy cibóriumot kapott ajándékba a Főegyházmegyétől, melyet hálásan köszönünk, s mely mindig emlékeztetni fog e nagyszerű lelki eseményre.
1. Az Iroda a héten hérfőn fél 9-től fél 12-ig, kedden és csütörtökön 16-17 óra között tart nyitva. 2. Mindenkinek megköszönöm a NEK-re való lelkes és hatákony előkészületet, mely hozzájárult e csodálatos egyhetes nagyszerű kegyelmi történésekhez. Külön köszönet illeti Kovácsné Brandstätter Zsuzsa és Szabó Zoltán NEK-összkötőket, akik fáradhatatlan kitartással és mély hittel végezték feladataikat. Isten fizesse meg nekik áldásos segítésüket! 3. Október 6 / szerda / 17-18 órakor lesz az elsőáldozási hitoktatás kezdete a plébániai hittanteremben, mely minden szerdán ugyanebben az időpontban zajlik majd. Jelentkezni a templomban illetve az iskolákban lehet. Az elsőáldozás 2022 májusában lesz.4. A járvány alakulásától függően szeretnénk a Bibliaórákat ismételten elindítani. Felmérés céljából azok jelentkezését várjuk a sekrestyében, akik a jelen helyzetben résztvennének. 5. Szeptember 28 / kedd / 19 órára hívom a Képviselőtestület tagjait az Agapeteremben tartandó ülésre. Bármely tag, aki egészségügyi kockázatot lát a részvételben, automatikusan felmentést kap a részvétel alól.6. Tájékoztatás végett közlöm, hogy szeptember 16-ra / csütörtökre / virradóra betörtek a templom udvarán levő cserkészraktárba. A tettest a rendőrség elfogta, de mivel az illető pszichiátriai kezelésre szorul, eltekintettem a feljelentéstől.